Ali veste kdo je Alfred Vogel

Vsi že vemo kako je ko gremo na zdravstveni pregled in nas zmeraj sprašujejo ali imamo kakšne težave in mi zmeraj govorimo, da ni nobenih. To je tudi opazil Alfred Vogel zato je naredil zdravila in razne teste oz. raziskave, ki bodo vam ali nekomu bližnjemu pomagale. Veliko zdravil je naredil za tiste, ki imajo pri delu velik fizični napor zato, če ste fizični delavec, ki opravlja težko fizično delo in si ne more privoščiti dopusta vam priporočam, da uporabite izdelke, ki se nahajajo na spletna stran avogel.si saj se morajo vaše mišice in ožilje sprostiti in ker se vaše telo mora tudi kdaj pomiriti.

Alfred Vogel je bil eden od švicarskih zdravnikov, ki je začetnik naravnih zdravilih in zdravljenja saj je prepotoval svet in tudi raziskal razne simptome za prehlad, vnetja v grlu in ostalih predelih. Alfred Vogel je izdal veliko različnih zdravil in mesečnikov pod naslovom Novo življenje, ki danes izhaja ven vsak mesec. Velikokrat so ga imenovali ljudski zdravnik saj je pomagal ljudem, ki mu niso nič dali ampak jim je vseeno pomagal, kar pomeni, da je bil velik odprt človek in je rad delil znanje in svoj raziskave naokoli. Leta 1982 je Alfred Vogel dobil Priessnitzovo medaljo iz Nemčije in je bil tudi častni član švicarskega združenja za zdravilsko medicino.

Danes je ohranjenih veliko spominov na Alfreda Vogla saj je trgovina avogel imenovano samo po njemu in njegovih dosežkih in naravnih zdravilih. Ko je bil Alfred Vogel mlad je že vedel potencial sveže nabranih zelišč saj so močnejša kot posušena zato so v trgovini avogel samo zdravila, ki so pripravljena v 24 urah, kajti drugače so zavržena. Ker je Alfred Vogel bil eden izmed raziskovalcev vam v trgovini tudi ponujajo zdravstvene teste za BHP ali prostato, imunski sistem, revmo, ožilje oz. vene, prebavo, gibčnost, gripo, prehlad in test za ocenitev svojega zdravja. Alfred Vogel je vse svoje raziskave natančno opisal in jih tudi delil, kar lahko opazite tudi na njegovi strani, ko določite problem in vam ga natančno opiše (Za kaj se to pojavi, kakšni so vzroki za to…). No sedaj veste, da je bil Alfred Vogel veliki človek in bo za zmeraj ostal v spominu in bil mogoče nekega dne vzgled vsem zdravnikom in pridelovalcem zdravil.