Hočete temo podnevi ali mir ponoči

RoletaVam gre sonce doma na živce in se ga nikakor ne morete znebiti. Vam svetijo v sobo luči od mimoidočih avtov in vas motijo med gledanjem televizije ali med spanjem. Če je tako ste mogoče pripravljeni, da si malo zatemnite dom s tem da kupite alu ali pvc rolete.

Alu ali pvc rolete so senčila, ki bodo vaš dom naredile lepši in varnejši. Rolete ne dajejo hiši samo estetiko ampak jim dajo tudi varnost saj so narejene tako, da imajo znotraj majhne vzmeti, ki vlomilcem preprečuje, da bi vlomili s silo. Rolete nimajo samo teh funkcij ampak tudi ohranjajo toploto znotraj sobe oz. hiše in ponoči zvočno izolirajo hišo, ker imajo v sebi poliuretansko peno, ki je sestavljena iz organskih enot. V trgovini imate na voljo več različnih kombinacij in oblike rolo omaric in več različnih barv na razpolago. Rolete priporočajo vsem objektom kot so stanovanja, poslovni objekti in hiše.

Rolete vam lahko pomerijo oni sami ampak se je treba seveda za to prej zmenit, da bo izgledalo kot ste si vi zamislili. Meritve in svetovanja so zastonj, če pa bi želeli 10 % popust jih morate kontaktirati preko spletnega obrazca. Če pride do napak jih lahko pokličete na telefon in oni se bodo kolikor hitro se da odzvali in vam strokovno odpravili napake s tem, da bodo zamenjali pokvarjene dele. Pri popravljanju rolete morajo velikokrat zamenjati gurte, če se strgajo in ležaje, ki zarjavijo. Če bo med popravilom narejena kakšna poškodba ali odrgnina na zidu ali roletah vam bodo to popravili zastonj ampak morate o povedati še preden odidejo saj lahko jo vi opraskate samo za to, da dobite odškodnino.

Trgovina oz. podjetje ne prodaja samo rolete ampak prodaja tudi raznorazne žaluzije za notri in za zunaj, lamelne zavese s katerimi lahko tudi zasenčite dom, komarnike, ki so perfektni poti mrčesom in komarjem in tende, ki so kot nekakšen nadstrešek oz. senčilo nad vašim balkonom, teraso ali pa je postavljeno tam kjer je preveč vroče.