Kaj lahko za vas naredi podjetje Firmica d.o.o.

Kaj vam lahko ponudi podjetje Firmica d.o.o.Si želite začeti svoj posel pa neveste kako bi najbolj ugodno odprli podjetje? Ste že lastnik podjetja, pa ga želite zapeti? Vzemite si nekaj minute in mogoče boste tu našli svoj odgovor na vaša vprašanja.

Podjetje Firmica d.o.o. vam ima na voljo nuditi veliko različnih ter zelo koristnih storitev za ustanovitev ter poslovanje vašega podjetja.

Podjetje Firmica d.o.o. vam ima pri odprtju d.o.o. – ja pouditi pomoč in prijavo na razpise, pravno ter davčno svetovanje, registracijo blagovne znamke, reviziji poslovanja, spletne storitve kot so predstavitvena spletna stran podjetja ter spletna trgovina in nudijo vam lahko še strokovno računovodstvo.

Nekaj več o podjetje Firmica d.o.o.

Podjetje Firmica d.o.o. je startup center, katerega namen je olajševanje poslovanja podjetij. Posameznikom in novim podjetnikom pomagajo in svetujejo pri vseh dejavnostih, ki spremljajo poslovni proces. Ustvariti želijo okolje, v katerem se lahko ukvarjate samo s poslom.

Podjetje Firmica d.o.o. pa ima tudi svoje cilje. Cilji so poenostaviti zagon podjetij in pričetek poslovanja, omogočiti enostaven vstop novih podjetij na trg, ustvarjati poslovne mreže, olajšati vstop tujih podjetij na slovenski trg in pospešiti razvoj podjetniške kulture v Sloveniji. Skratka, podjetje Firmica d.o.o. želi vse svoje storitve deliti na enem mestu.

Če želite ustanoviti nov d.o.o. znaša ustanovitveni kapital 7 500€. Za današnje čase v katerih je Slovenija je za posameznika to kar lep kupček denarja. Podjetje Firmica d.o.o., pa vam omogoča odprtje podjetja že pri neverjetnih 399 €.

Kako, da ne potrebujete 7 500€ za ustanovitev novega d.o.o.?

Preprosto, pri spremembi lastništva, vi kot novi lastnik prevzamete dolg pri notarju v višini osnovnega kapitala, ta dolg pa morate odplačati v določenem časovnem obdobju. Za dolžino časovnega obdobja se seveda vse dogovori.

Za ceno 399€ vam podjetje Firmica d.o.o. ustanovi d.o.o. podjetje, položi osnovni kapital v višini 7 500€ namesto vas in odpre TRR račun pri banki.

Za več informacij o storitvah si lahko ogledate na njihovi spletni strani, do tega vas loči samo klik na povezavo v zgornjem delu besedila.