Kaj nam ponuja Makita

Če potrebujete nova gradbena orodja potem jih čim prej kupite, saj se zimski čas bliža koncu in akcij ne bo več na določenih orodjih. Če hočete poceni in kvalitetna gradbena orodja potem je prav za vas izdelana ponudba orodja na makita-akcija.com. Ta spletna trgovina je narejena samo za Makitino gradbeno orodje, če pa vas zanima kakšno drugo orodje se lahko oglasite na njihovi osnovni strani ‘proficenter’.Makita

Japonska korporacija Makita je najbolj prodajana znamka gradbenega orodja po celem svetu. Letos je že kar 100 let od ustanovitve tega podjetja tako, da lahko letos pričakujete veliko akcijskih cen na najbolj prodajanih orodjih. Včasih se akumulatorska orodja niso veliko prodajala v gradbeništvu, saj je baterija zdržala zelo malo časa in hkrati bi se moralo delo še ustavljati. Podjetje Makita ima v današnjem času najboljša akumulatorska orodja, saj so v podjetju zelo osredotočeni na kakovost in dolgotrajnost delovanja naprave. Njihov akumulator lahko zdrži kar do 8 ur delovanja tako, da se na primer hiše ali bloki brez ustavljanja in hitreje zgradijo. Makita pa nima samo močne in vzdržljive akumulatorje temveč tudi tihe tako, da ne motijo okolice med tem, ko delajo. Podjetje Makita je tudi prva firma, ki je začela načrtovati in proizvajati Ni-Cd in Li-Ion baterije, ki jih imate tudi v vaših pametnih telefonih.

Podjetje Makita pa ne prodaja samo gradbena orodja ampak tudi kosilnice, kose, kladiva, pihalnike in sesalnike, ki jih lahko kupite na akumulator. Zato, ker obratujejo že 100 let so za vas dali 3 letno garancijo na katerikoli izdelek od podjetja Makita. Najbolj prodajan izdelek v Sloveniji od Makite je akumulatorski vijačnik, ki ima v ceno vštete različne nastavke in je zelo primeren za delo doma. Poleg gradbenih orodij in hišnih orodij vam Makita nudi tudi različne agregate, kompresorje, varilne aparate, pnevmatsko orodje in veliko več ter po zelo ugodni ceni.