Kako poteka odprtje d.o.o. podjetja

Hočem ustanoviti podjetje pa se mi niti ne sanja kako to sploh naredim. Brskam po spletu in naletim na ogromno strani, nekatere so čisto brezkoristne, druge pa imajo čisto isto vsebino kot vsaka druga stran… Ko sem iskal kje lahko izvem več o odprtju d.o.o. podjetja sem po dolgem raziskovanju ugotovil. da odprtje d.o.o. podjetja sploh ni, mačji kašelj. Veliko treba hoditi okrog do raznih uprav in občin, sodišč, oziroma karkoli, da sem si že mislil, da bom znorel. Za odprtje d.o.o. podjetja bi moral imeti tudi 7500 eurov, kot pa podpovprečen Slovenec, pa nisem tako bogat da bi imel takšno vsoto denarja, tudi če bi jo imel, bi zelo verjetno okleval. No, ampak, ko bi dal ta dolgi, nadležen proces, ki ga zajema odprtje d.o.o. podjetja opravil, oziroma dal skozi, bi potem lahko končno imel podjetje, s katerim bi lahko posloval. No na spletu sem našel tudi neko podjetje, ki pa posluje tako, da ustvarijo podjetje namesto tebe. Pač, ti jim moraš sporočiti podatke kateri so potrebni za ustanovitev, potem, lahko ti izdelajo logotip za podjetje, kartice, tudi pomagajo pri nakupu opreme itd..

odprtje d.o.o. podjetja

Se pravi, ti jim sporočiš da hočeš imeti takšno in takšno podjetje oni poskrbijo za odprtje d.o.o. podjetja, potem pa ga prepišejo nate. Pa tudi ne potrebuješ imeti tistih 7500 eurov. Za prepis podjetja seveda zaračunajo nekaj denarja.

Edina stvar, ki me moti za odprtje d.o.o. podjetja je potreben začetni kapital. Pri tem, ko pa ti to podjetje poskrbi za odprtje d.o.o. podjetja, mi ni jasno kako je potem s tistim kapitalom… Nikjer na tisti strani nisem našel, kako je potem s tem kapitalom, a je tu kakšna past, da je podjetju potrebno po obrokih plačati tisti kapital, ali bo podjetje ob prepisu brez tega kapitala, ali kako je s tem… Lepo bi bilo če bi te informacije bile napisane kje na tej strani.

Skratka odprtje d.o.o. podjetja je bolj za tiste ljudi, ki že imajo neko dobro poslovno nišo in bodo brez problema ustvarjali profit in se ne bodo mogli tako zadolžiti.