Kako se polepšati pred obiskom poroke?

Vsekakor je za obisk poroke najprej potrebno poiskati obleko oz. oblačila primerna stilu poroke, letnemu času in seveda takšno, da se vam prilega. Ko obiskujemo trgovine in iščemo primerno obleko se nam včasih zdi, da je to popolna izguba časa. Predvsem, ko se 8 ur sprehajaš po trgovini in se vrneš le s čevlji. Še slabše pa je, če smo povabljeni na poroko maja in kasneje dobimo še vabilo na poroko decembra, kar pomeni, da bomo še enkrat ponovili enak postopek, le da bomo takrat iskali bolj temna oblačila kot poleti oz. spomladi.

Ko enkrat opravimo najtežji del izbire oblačil na vrsto pride »tehnični del« oz. nega telesa. Seveda je obisk frizerja in ureditev frizure ena najpomembnejših stvari. Frizura naj bo bujna, vpadujoča a vsekakor ne sme presegati neveste.

Preden se ženske odpravijo na poroko ponavadi sledi še obisk vseh možnih lepotnih salonov kamor obvezno spada tudi ličenje nohtov, pa pedikura, manikura, depilacija, podaljševanje trapalnic, itd.

pedikura

Poleg tega, da se za poroko polepšamo do maksimuma ponavadi na koncu pride na vrsto še obisk lepotnega salona, kjer nas na dan poroke tudi naličijo. Poleg senčil in šminke pa se vedno več žensk odloči tudi za oblikovanje obrvi, ki s profesionalno pomočjo naše oči še bolj izpostavijo in polepšajo.

Obisk poroke je prijeten dogodek in zato se temu primerno uredimo ob vsakem obisku. Ker pa seveda to ni naš dan ampak dan mladoporočencev, moramo vedno paziti, da ne zasenčimo ženina in neveste. Predvsem, je to treba paziti z izbiro obleke, zato glejmo, da izberemo ne čisto formalna oblačila ampak oblačila primerna svatom.