Kvalitetne otroške sobe

Kvalitetne otroške sobeImate novega otroka v hiši, pa nimate primere sobe za njegovo bivanje? Si želite kvalitetno otroško sobo, a po ugodni ceni? Otroške sobe na http://www.salonpohistva.si/otroske-sobe so v veliki ponudbi, a po prazničnih cenah.

Spletna trgovina SalonPohistva.si je ena med vodilnimi spletnimi trgovinami z izdelki za dom in pohištvo v Sloveniji. Z obratovanjem so začeli v sredini leta 2010 in to z enim ciljem. In ta cilj je, slovenskim kupcem zagotoviti nakupovanje pohištva in opremljanje celovitega doma na sodoben in moderen način. Še nekaj o podjetju Furnitura d.o.o., ki strmi k viziji, ponuditi kupcu le najboljše in omogočiti kupcu prijazno nakupovalno izkušnjo.

V spletni trgovini SalonPohistva.si boste našli otroške sobe, pisarniško pohištvo in drugo samo priznanih blagovnih znamk. Te znamke so Colombini, Sintesi, IMAB, SITAP, Eglo, Hitex, Odeja in Klun Ambienti.

Otroške sobe v tej spletni trgovini, so za otroke vseh starosti, kot za otroke, ki spijo še v zibelki, kakor tudi za otroke, ki hodijo v osnovno šolo. Cene otroške sobe se gibljejo od dobrih 300 € pa vse do dobrih 2 820 €. Vendar ne pozabite, te cene so sedaj v praznični decembrski ponudbi, to je ponudba, ki vam bo žal, če jo boste zamudili.

Otroške sobe pa niso vse kar si lahko ogledate v spletni trgovini SalonPohistva.si. Lahko si ogledate dnevne sobe, spalnice, kuhinje, jedilnice, pisarne, kopalnice vseh dimenzij, modelov in postavitev. Za piko na i pa lahko svoje prostore okrasite z različnimi svetili, preprogami in kamini.

Če slučajno nimate dovolj velikih financ, pa si lahko v tej trgovini vzamete kar kredit. Preprosto, vse kar potrebujete je, transakcijski račun, veljavno plačilno kartico, morate biti zaposlen ali upokojenec ter državljan Republike Slovenije. Kredit za otroške sobe, spalnice in drugo pohištvo za dobo do 36 mesecev.

Če želite svoje najmlajše presenetiti z lepimi in kvalitetnimi sobami, so otroške sobe na SalonPohistva.si mogoče prava izbira za vas.