Na Odlično Igro Golfa V Bovec

Ali ste navdušenec nad športom in si želite vedno znova preizkušate nove vrste? Morda pa ste se z nekim športom komaj začeli ukvarjati, a ne skrbite, vsi so enkrat bili na začetku. Pomembno je le vztrajati in ne obupati, če tudi ste na koncu z močjo in voljo. Eden izmed zanimivih športov je tudi golf. V tej disciplini se preizkuša vse več ljudi, popularna pa je tudi v Bovcu. In kakšen šport je sploh golf? Igralec poskuša z udarcem s palico žogico spraviti v luknjo, ki je na tleh. Največkrat je na golf igrišču od 9 ali 18 lukenj, a še vseeno ima vsako igrišče svojo obliko. Poleg tega je to tudi ena redkih iger z žogo, kjer igrišče ni standardizirano.

apartmaji v bovcu za vas

Zgodovina golfa sega že v obdobje Rimljanov, le da so tu igrali z ukrivljeno palico. Kasneje so v 16. stoletju na Škotskem postavili prvo igrišče in napisali tudi prva pravila, zato pravijo, da so Škoti prvi iznašli golf. V 20. stoletju se je ta šport razširil po celem svetu. Razlog za to je bila predvsem njegova pocenitev, ki je vplivala na to, da so ga lahko začeli igrati vsi sloji. Igra ni tako zapletena, paziti morate le na to, da se o pravilih resnično dobro poučite preden stopite na igrišče. Za opremo so potrebne palice, torba za golf, žogice, rokavice in obleka.

Kot smo omenili že na začetku, vam apartmaji Bovec ponujajo igro golfa in še mnogo drugih aktivnosti. Igrišče ima tu na skupni dolžini 3012 m devet lukenj. Ponudba so tečaji za začetnike, nadaljevalni tečaji golfa, izposoja opreme, vadbišče in organizacija turnirjev. Z apartmaji Bovec tako dobite mnogo ugodnosti, navdušenci nad zgodovino pa si lahko ogledate tudi mnogo kulturne dediščine. In če se boste odločili, da so apartmaji Bovec prava odločitev za vas, verjemite da vam ob njihovi obsežni ponudbi nebo žal!