Nepozaben obisk Namibije

Če ste po duši pravi pustolovci in če radi potujete, je tukaj izjemna izkušnja in potovanje v Afriko, in sicer v Namibijo. Spletna stran http://www.afrika.si/namibija vam nudi nepozabno potovanje v Namibijo, kjer boste videli in doživeli enkratne stvari. Namibija je država, ki leži na jugu Afrike in je poleg Mongolije najredkeje poseljena država. Namibija je svoje ime dobila po puščavi Namib, ki tudi prekriva skoraj celotno površino države. Čeprav je Namibija tako redko poseljena, je ena izmed najlepših držav na svetu, saj se skoraj po celotni celini razteza puščava, vendar pa se ob obalnem pasu, dolgemu nekaj sto kilometrov razteza Atlantski ocean.

Namibija

Namibija je več kot štiridesetkrat večja od Slovenije, vendar je prebivalstvo tako redko naseljeno zaradi težkih bivalnih razmer, saj je večino leta vroče in sušno ozračje. Čez večji del celine se raztezata polpuščava in puščava Namib, vendar se njeno površje tudi povzpne do 2610 metrov, to je najvišji vrh v Namibiji, Brandberg. Prvotni prebivalci države so bili Bušmani, do danes pa se je njihovo število znatno zmanjšalo in jih je ostalo le še tri odstotke. Ostali prebivalci so še Hereri, Nami, Damari in Capriviani.

Potovanje v to izjemno državo vam nudi potovalna agencija Liberty. Njihov program je zelo kvaliteten in vam nudi nepozabna doživetja, hkrati pa vam je potovanje na voljo po zelo ugodnih cenah. Izbirate lahko tudi med različnimi programi potovanja, kot so klasičen selfdrive po Namibiji, krajši selfdrive po Namibiji, daljši selfdrive po Namibiji, prestižno potovanje po Namibiji in vodeno skupinsko potovanje in ogledi.

Za več informacij, ogled celotne ponudbe in prijavo na potovanje obiščite spletno stran www.afrika.si in si zagotovite nepozabno potovanja v afriško državo Namibijo.