Nevidni zobni aparati pomagajo k privlačnemu nasmehu

Nevidni zobni aparati so inovacija, ki se je dobro prijela, saj se jih ne vidi na zunaj in jih nihče ne bo opazil, vam pa se bodo zobje sčasoma v nekaj tednih ali mesecih postavili v vrsto, da bodo lepi in zdravi. Tako boste lahko po mili volji jedli in grizli kar vam ustreza, od jabolk do čokolade, kar morda zdaj ni bilo ravno lahko, če ste imeli preveč razmetane zobe v čeljustih. Več o tem na povezavi https://luxdental.si/nevidni-zobni-aparat/. Do take napake pride, ker stalni zobje ne morje izriniti mlečnih, pri čemer pa seveda pomagajo nevidni zobni aparati. Zopet boste imeli zdrav in lep nasmeh, ki ga boste radi vsakomur pokazali.

nevidni zobni aparati

 

Zadnja inovacija zobnih aparatov so nevidni zobni aparati, ki so lahko izvedeni v več oblikah. Ena je ta, da se zobni aparat z žičkami in drugimi oporami, kot so zvezdice izvede za zobnim torej na notranji strani zob in neba, tak oda je na zunanjo strani neviden. Deluje povsem enako, kot zunanji aparat, le da je malo drugače pritrjen.

Nevidni zobni aparati za so lahko še v drugih oblikah kot so na primer prozorne plastike torej umetne mase, iz katerih je zobni aparat narejen in je zelo udoben za nositi pa še ne vidi sega. Če ne želite, da bi kdo opazil, da imate težave z zobmi, ki os občasne narave, da vam je nerodno pomagajo nevidni zobni aparati, ki bodo rešili vašo zagato.

V nekaj mesecih ali tednih, odvisno od tega, kako močno so zobje zamaknjeni in koliko je takih, pa se bo vse uredilo in zobnega aparata niti ne boste več potrebovali. K temu bo seveda pripomoglo strokovno znanje inovativnih zobozdravnikov, ki so izumili tako super napravo. Zobni aparat, ki ga nihče ne vidi je zelo priporočljiv za vsakogar, tako za otroke kot za odrasle. O njem se pozanimajte pri zdravniku, ki ga zna narediti.