Zakaj so okna interalta zanesljiva naložba?

okna interalta zanesljiva naložba

Zakaj bi bila okna interalta zanesljiva naložba? Lahko rečemo zato, ker pri podjetju interalta izdelujejo kakovoste izdelke PVC in ALU oken, ter vrat. Poleg kakovostnih izdelkov vam nudijo tudi hitro dobavo ter vrhunsko montažo. So pa okna interalta zanesljiva naložba ne samo zaradi same kvalitete, temveč tudi ker so njihovi izdelki opazni, z njimi pa boste zadovoljni, ter izgledali boste drugače. Njihova okna so tudi odporna proti kemičnim ter raznim škodljivim mehanskim vplivom. Zato so okna interalta zanesljiva naložba tudi zato, ker so zaradi tega tudi bolj obstojna. Ne potrebujejo vzdrževanja, so zvočno in toplotno izolirana, zaradi tega tudi privarčujete na ogrevanju, vgraditev oken je preprosta. Okna lahko tudi izbiramo v raznih barvah ki jih najdemo v RAL lestvici. Njihova okna so tudi okolju prijazna, zaradi materialov ki jih uporabljajo, ni potrebno sekati dreves in krčiti gozdov, zato so okna interalta zanesljiva naložba.

Vas mogoče zanima zakaj bi bila njihova PVC okna interalta zanesljiva naložba? Imajo več vrst PVC oken Trocal. Samo za primer bomo opisali ena PVC okna. Lahko izberemo klasično ali pa elegance zaobljeno okensko krilo, profil je širok 88 mm, sam profil pa je 6-komorni. Možna je vgradnja stekla različnih debelin, lahko tudi izbiramo med 2-plastnim ali pa 3-plastnim steklom. Imajo tudi tri tesnila ki pripomorejo k izolaciji, tako zvočni kot toplotni, in pa že serijsko vgrajene reže za zračenje, ki preprečujejo kondenz. Izbirate lahko tudi med raznimi RAL barvami lahko pa izberete tudi takšne okvirje, ki imitirajo les.

So tudi ALU okna interalta zanesljiva naložba? Seveda so. Njihova okna Trocal so primerna tudi za večje okenske površine, ki niso večje od višine 3,5 metra. Aluminijasta okna vam lahko služijo celo življenje. ALU okna, so izjemno stabilna, zopet lahko izbiramo med različnimi barvami, ter so elegantna in moderna. Primerna so predvsem za pasivne hiše, zvočna izolacija je odlična, prav tako toplotna izolacija.

Verjetno lahko sedaj tudi vi rečete, da so okna interalta zanesljiva naložba.