Rokometaš Luka Matijašević

Luka Matijašević je 22 letni rokometaš pri RD Istrabenz Plini Izola o katerem si lahko več preberete na spletni strani http://www.my-little-secrets.com/. Rokomet je začel igrati pri svojih 8. letih za RK Cimos Koper, sedaj RD Koper 2013. Pri šestnajstih letih je začel trenirati bolj resno. Težki in naporni treningi so ga tako privedli da od svojega 19. leta Luka Matijašević igra za RD Istrabenz Plini Izola. Ker rokomet pri njim živi v družini, se je tako ljubezen prenesla iz očeta na tri sinove.

luka matijaševič

Luka Matijašević je tako najstarejši sin v družini poleg dveh bratov, vsi od njih igrajo rokomet. Rokomet je njegov način življenja. Luka Matijašević, pravi da ga rokomet dela močnejšega in boljšega kot osebo. Po vsakem udarcu je tko pomembno da se pobereš in greš dalje. Luka Matijašević pravi da so treningi težki, dvakrat na dan po dve uri, ampak je vredno se boriti in na koncu požeti skupni uspeh ekipe. Po vseh treningih, tekmah in potovanjih, Luka Matijašević najrajši pride domov, k svoji punci, saj je to najboljša nagrada ki jo dobi. Najlepše je priti domov k ljubljeni osebi in z njo preživeti svoj prosti čas.

Razume ga kot nihče drug, sprejme vse njegove napake, ve kaj mu pomeni rokomet in kako predan mu je. Zato jo Luka Matijašević ljubi še bolj. Ko Luka Matijašević govori o prihodnosti, veš kako predan človek je. Želi se poročiti, ustvariti družino, prav tako pa si želi uspeti kot rokometaš in s tem dobro služiti in preživljati družino. Ko govori lahko vidiš kako se mu iskrijo oči, kako ponosen je na bratan, kako vesel je z punco in kako dobro mu gre. Ponosen je na svojo domovino, na Hrvaško. Luka Matijačević je oseba katero jo je vredno poznati, saj je poln energije, lahko mu je zaupati, dober prijatelj je in navsezadnje odlična oseba.