Selitveni servis Kern

Ste trenutno v fazi seljenja ali pa le to načrtujete in ne veste, kako to izvesti? Nimate opreme oziroma prevoza za svoje pohištvo in lastnino, katero bi radi preselili v svoje novo stanovanjsko ali poslovno poslopje oziroma stanovanjski ali poslovni objekt? Potem je avtoprevozništvo in prevozi Kern prava rašitev za vas in vaše težave oziroma vaše probleme. Avtoprevozništvo Kern vam preseli vaše predmete oziroma objekte oziroma pohištvo iz vaše stare lokacije na vašo novo lokacijo, tako, da vi o tem sploh ne rabite skrbeti oziroma se s tem ubadati oziroma ukvarjati. Njihove cene pa so primerne za vsak žep oziroma so primerne za vsako denarnico, saj so v večini primerov manjše, kot pa cene pri konkurenčnih ponudnikih teh istih ali podobnih storitev.

avtoprevozništvo

Avtoprevozništvo Kern vam tako nudi transport vaše lastnine, pakiranje le te v za to namenjeno embalažo (obvarovanje pred uničenjem s pomočjo zavijanja v za to namenjeno folijo) in pa natovor in iztovor samih izdelkov, za katere hočete selitev.

Cene njihovih storitev so, kot smo že prej v članku omenili nizke in se lahko kosajo s konkurenčnimi ponudniki istih ali podobnih storitev.

Tako boste za selitev z enim delavcem odšteli trideset evrov na uro, selitev z dvema delavcema štirideset evrov na uro, za selitev s tremi delavci pa boste odšteli samo petdeset evrov na uro. Če je pri selitvi potrebna uporaba prikolice, boste za uporabo le te odšteli dodatnih 10 evrov na uro. V ceno njihove ponudbe oziroma v ponudbo je všteto pakiranje, zaščita izdelkov, lepljenje ter prevoz in tako dalje.

V primeru, da ste se odločili za koriščenje njihovih storitev oziroma avtoprevozništvo, vam predlagamo, da jih kontaktirate preko njihove mobilne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova.

Avtoprevozništvo podjetje Kern se nahaja v bližini Komende.