Torbice za vsako priložnost

Ali v letu 2015 potrebujete novo torbico, katera bo naredila vsako prijateljico ljubosumno? Ali pa želite obdariti svojo prijateljico? Seveda pa tudi ne morete biti edina ženska brez svoje torbice. Spletna stran Borseto.com vam ponuja vsakdanje, modne in fancy torbice vseh oblik, ki jih lahko nosite na vsako zabavo ali pa če se odpravite v trgovino. Si želite imeti torbico za na ramo ali torbico za v roke?
Spletna trgovina vam lahko to omogoči. A to torbice niso edina stvar na prodaj. Omogoči vam tudi nakup prekrasnih šalov. Prečudovite torbice so sedaj v velikem januarskem zimskem znižanju kar do 40%. Privoščite si in si kupite eno modno v paleti pestrih živih barvah in brez problema boste spravile svojo denarnico, telefon ali ličila in se odpravili na posebno večerjo ali na zabavo.
Na voljo za nakup imate sedaj tudi torbice, ki so jih nehali prodajati ali pa jih je zmanjkale z njihovih polic. Ponujajo jih  z različnimi načini odpiranja, z zadrgo ali gumbi.

Odložite se in presenetite svoje prijateljice ali hčerko in jim podarite eno torbico iz naše kolekcije. Na prodaj imate veliko različnih torbic, različnih znanih znamk, kot so Caelle,Gina ali Silvana.

Za dodatne informacije vam spletna stran omogoča klepet z uslužbencem njihovega podjetja.
Povsem varni nakup torbice brez kreditnih kartic, vsak delovni dan. Vsak nakup višji od 28€ imate brezplačno dostavo na dom, nakup pa lahko brez problema plačate dostavljalcu. Če ste redna stranka spletne trgovine, je vaša dostava vedno brezplačna. Svoje kupljene torbice lahko brezplačno in enostavno vrnete nazaj v primeru, da vam torbica ni všeč ali zaradi katerega koli drugega razloga, denar pa vam nakažejo na vaš račun.