Trgovina Pleskar ponuja vse, kar potrebujete za vaš dom

Praktično vse, kar potrebuje vsak dom, lahko dobite v trgovini Pleskar, ki jo najdete tudi na spletnem naslovu http://www.pleskar.eu.

pleskar

Trgovina vam ponuja pestro izbiro stenskih barv, nekatere od njih so že namešane, lahko pa vam odtenke po vaših željah namešajo tudi sami. Glede na to, koliko različnih odtenkov nudijo, zagotovo ne bo problem poiskati tistega pravega, ki vam bo najbolj všeč in ste si ga zamislili za vaše stanovanje. Poleg barv lahko v trgovini seveda dobite tudi razne izlacije in pa pripomočke za delo, kot je pleskarski pribor, električno orodje in zaščita za vas med delom.

Trgovina Pleskar se ukvarja tudi s peleti. Te lahko pri njih kupite v manjši ali večji količini, izbirate pa lahko tudi med več vrstami – v prodaji so smrekovi, bukovi, mešani in drugi peleti, za katere lahko morda v času kurilne sezone iztržite tudi kakšen manjši popust. Ne samo, da jih lahko kupite, prav ta trenutek obstaja na strani nagradna igra, s katero si lahko priigrate zastonj pelete v količini 990 kg. Dovolj torej za celo zimo in še dlje.

Pleskar pa ne ponuja le osnovnih zadev, pač pa tudi tiste bolj prefinjene, kot so na primer stenske nalepke. Če je samo pleskanje bolj domena moških, je dekoracija, lahko bi rekli, bolj ženska stvar. V Pleskarju boste zagotovo našli za vsak prostor v hiši nekaj, kar ga bo še bolj popestrilo, saj nudijo zelo veliko izbiro stenskih nalepk, večjih ali manjših, bolj elegantnih ali povsem otroških, z različnimi barvnimi kombinacijami in pestro izbiro vzorcev. Še en namig, vaše stanovanje lahko s stenskimi nlepkami izgleda zelo unikatno, saj jih praktično lahko nalepite kakor koli želite in tako s spremenjeno postavitvijo popolnoma personalizirate prostor.

V trgovini Pleskar boste zagotovo našli marsikaj zanimivega in uporabnega, zato jih le obiščite in preglejte ugodno ponudbo.