Vas zanimajo apartmaji Cres?

Vas zanimajo apartmaji na Cresu?Že razmišljate kam boste odšli naslednje leto na morje? Vsi pravijo kam se tako mudi. Samo nekateri pa vedo, da kdor prej rezervira dobi najboljši termin. Ponudba apartmajev na Cresu je bila vsa leta pestra ter ugodna. To se bo zagotovo obdržalo še naslednjih nekaj let.

Nekaj o otoku Cres. Cres, ki leži v Kvarnerju je največji otok na Jadranu. Sama pokrajina je zelo raznolika ter slikovita, tako reliefno kakor tudi vegetativno.

Sama obala je razčlenjena in skriva številne čudovite, skrivnostne in divje zalive. Apartmaji Cres so blizu vseh takih obal, tako da dolga hoja ne bo težava za vas. Na obalah in apartmaji Cres si lahko najdete čisti mir in sprostitev. Na sredini otoka pa najdete Vransko jezero. To jezero pa je edini vir pitne vode, ki ga najdete na celem otoku.

Apartmaji Cres imajo različna imena. Ti so apartmaji Grašo, Jelena, Muškardin, Sablić, Kuljanić, Sučić, Luketić in Meri. Apartmaji Cres večinoma ležijo v osrčju mesta Cres ali njegovi okolici.

Apartmaji Grašo imajo vsi dostop do klimatske naprave in interneta. V bližini pa imate na voljo različne športne aktivnosti.

Apartmaji Jelena so zelo lepo opremljeni, imajo na razpolago tri nadstropja apartmajev. Vsak apartma ima teraso in satelitsko televizijo.

Apartmaji Cres Muškardin se nahajajo v vasi Lubenice. Apartma ima francosko posteljo, dobro opremljeno kuhinjo ter kopalnico s tušem. Pri vasici je ena najlepših plaž.

Apartmaji Sablić se prav tako nahajajo v mestu Cres v bližini morja, trgovin in restavracij. Apartmaji sami so moderno opremljeni in so zelo prostorni. Iz vsakega apartmaja je prelep pogled na okolico.

Apartmaji Kuljanić so opremljeni s klimatskimi napravami, satelitsko TV, pralnim strojem in imajo dostop do interneta.

Apartmaji Sučić pa so v Melinu (predelu mesta Cres).  Apartmaji Cres Sučić so lepo opremljeni, imajo internet, balkon in več spalnic. Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Apartmaji Luketić imajo izjemne poglede na morje in so od le-tega oddaljeni samo 50 metrov.

Apartmaji/hiša Mira se nahaja v vasi Martinščica. Hišo lahko najame do 5 oseb v celoti. Ima pa satelitsko televizijo, pogled na morje in otroško posteljico.

Apartmaji Cres vas zaradi teke velike ponudbe ne bodo razočarali in poskrbeli sproščujoč dopust.