Tečaj angleščine po metodi superlearning Karnion

Dan danes je že dovolj, da znamo kot drugi jezik angleščino, saj se lahko z njo sporazumevamo skorajda povsod. Vsak razume vsaj nekaj osnovne angleščine, če pa si želite več znanja iz tega jezika vam predlagamo da izberite kakovosten tečaj angleščine pri podjetju Karnion, kjer uporabljajo metodo superlearning. To pomeni da kombinirajo poslušanje in individualni pogovor. Takšen tečaj angleščine je še najbolj učinkovit od katerega se da odnesti veliko novega znanja, kateri vedno pride prav na kakšnih potovanjih.

tečaj angleščine

Torej angleščina je nekako mednarodni jezik. Uporablja se ga predvsem pri poslovanju in ker so nekateri drugi jeziki težje razumljivi je ta le nekoliko lažji. Pa tudi naučiti se ga ni težko, saj se z njim soočamo vsak dan, večinoma preko televizije in ostalih socialnih omrežjih. Pa tudi mladi so začeli uporabljati angleške besede kot vsakdanje in se med sovrstniki pogovarjajo kar v tem jeziku.

Če menite, da bi potrebovali tečaj angleščine nikar ne oglašajte. Tudi starost ni omejitev, saj jih veliko meni, da se na stara leto težko nauči, vendar nič ni nemogoče, še posebej z metodo superlearning s katero boste bili brezplačno testirani na vseh področjih angleščine od A1 do C2. Pri Kanion imate na voljo tečaj angleščine tudi za otroke in poslovno angleščino, seveda pa vas čaka tudi znanje ostalih jezikov, kot so na primer nemščina, italijanščina, španščina, francoščina, ruščina in ostali jeziki.

Sam tečaj angleščine traja okoli dva tedna kjer se pridobi 40 ur treninga, po 4 ali 8 šolskih ur na dan. Število ur in tednov je povsem odvisno katero stopnjo želite pridobiti. Razlika je tudi med klasičnim tečajem in tečajem superlearning metode. Vendar konec koncev se boste v vsakem primeru naučili želenega jezika. Mogoče boste celo presenetili samega sebe in se naučili več kolikor ste pričakovali. Torej ne čakajte in pojdite na tečaj angleščine, da boste brez skrbi potovali okoli sveta.