Verižice z imenom so odlično darilo za rojstni dan

Vas vedno, ko se bliža rojstni dan vaše partnerke, mame, žene, tašče, prijateljice ali koga drugega zagrabi panika in tesnoba, ker ne veste, kaj bi tej osebi podarili za rojstni dan? Ste prehodili že vse trgovine, pa še vedno nimate nobene ideje? Boste na koncu izbrali »klasično« darilo kot je čokolada, kava ali kaj podobnega? To so sicer čisto v redu darila, a v resnici se jih nihče ne razveseli, saj so povsem običajna. Raje bodite izvirni in kreativni in naročite personalizirane verižice, ki bodo osebi dale vedeti, da vam veliko pomeni in na ta način bo vaš prijateljski/partnerski odnos še močnejši.

verižice z imenom
Verižice z imenom niso le navadne verižice. Gre za edinstvene verižice, narejene za vsakega posameznika posebej. So unikatne, kot je unikaten vsak človek. Če jo kupite zase, s tem svetu sporočate, da ste ponosni nase, na svojo osebnost in na svojo življenjsko pot ter da ste samozavestni. Če jo podarite nekomu za rojstni dan ali ob kakšni drugi priložnosti, boste tej osebi dali vedeti, da vam veliko pomeni in da jo vedno nosite v srcu. Verižica z imenom je zato več kot odlično darilo ob rojstvu otroka, ob zaroki ali poroki, z njo lahko narišete nasmeh na obraz svoji partnerici za rojstni dan, podarite jo lahko prvoobhajanki ali birmanki, mami jo lahko date za rojstni dan in ji s tem poveste, da jo neizmerno spoštujete in cenite, sestri jo lahko date v znak hvaležnosti za vso podporo, ki vam jo nudi … Priložnosti za to čudovito darilo je res veliko.

Naše ime ni le skupek črk brez pomena. Ime določa, kdo smo, izberejo nam ga starši in ga povezujejo s svojimi upi in pričakovanji. V imenu se lahko skriva poseben pomen in izraža našo moč, zato ima vsako ime nek simbolen pomen. Tudi verižice z imenom v sebi nosijo velik simbolen pomen, saj gre za kos nakita, ki ga nosimo najbližje srca.